Carnavalskleding inspiratie

Volgende week begint Carnaval dus dat betekent: snel een kostuum aanschaffen! Mocht je nog geen carnavalskostuum hebben, dan kun je hier nog wat inspiratie opdoen. Een handige webshop om carnavalskleding te bestellen is http://www.feestcenter.nl/. Zij hebben een uitgebreid assortiment met keuze uit honderden thema’s. Bovendien is al hun carnavalskleding scherp geprijsd, waardoor je nooit teveel betaalt. Naast kleding kun je hier ook terecht voor allerlei leuke accessoires om je outfit mee af te maken of voor leuke feestversiering. Natuurlijk zijn er ook een heleboel leuke kostuums voor themafeesten, feestdagen, Halloween of een Oktoberfest.

Carnavalskleding voor dames en heren

Heren trekken altijd graag een grappig kostuum aan met Carnaval. Erg populair zijn bijvoorbeeld dikmaakpakken, naaktpakken of spierenpakken. Daarnaast zijn morphsuits ook erg in trek bij de heren. Iets wat je de laatste jaren ook veel ziet zijn tattoo shirts. Wanneer je deze aantrekt lijkt het net alsof jij helemaal getatoeëerd bent. Voor vrouwen blijft sexy carnavalskleding toch het populairst. Denk hierbij aan sexy agente, verpleegster of playbunny. Eigenlijk kan ieder kostuum wel omgetoverd worden tot een sexy variant. Daarnaast zijn onesies ook erg populair bij vrouwen, vooral voor de carnavalsfeesten buiten. Trek bijvoorbeeld een lekker warm berenpak aan en jij kunt er de hele dag tegenaan!

Carnavalskleding voor koppels

Wat ook erg leuk is om als koppel samen verkleed te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door allebei verkleed te gaan in een beroepsuniform, zoals arts en verpleegster of politieagent en boef. Daarnaast kunnen jij en je partner ook verkleed gaan als een bekend koppel. Dit jaar zijn bijvoorbeeld de kostuums van The Joker en Harley Quinn erg populair. Dit komt natuurlijk door de film Suicide Squad van afgelopen jaar. Ga je met een grotere groep Carnaval vieren, dan is het ook erg leuk om als groep hetzelfde aan te trekken. Het is bijvoorbeeld een origineel idee om als de Daltons van Lucky Luke verkleed te gaan. Daarnaast zijn dierenpakken natuurlijk ook altijd goed voor een groep.

Linda Bibiche