G Star kleding: www.kleren.com of een andere winkel?

Al bijna vanaf het moment dat ik kan lopen ben ik fan van het grote merk G Star. Het grappige is dat ik in het begin niet eens wist dat G Star een Nederlands merk is. Toen ik dat hoorde, werd ik nog meer fan van het merk. Ik zal je eerlijk zeggen dat meer dan negentig procent van mijn garderobe bestaat uit producten van G Star. Met de komst van het internet is er overigens wel wat veranderd in mijn koopgedrag. Ik ben sneller geneigd om mijn G Star kleding aan te schaffen in een webshop, omdat ik mijn maat inmiddels wel weet. De laatste maanden deed ik dat voornamelijk in de webwinkel van www.kleren.com, maar ik merk dat er op dit moment meer kapers op de kust liggen. Wie o wie kan mij verder helpen?

Oud en vertrouwd

De oudste adressen waar ik mijn G Star kleding koop is natuurlijk de store van het Nederlandse merk zelf. In onder andere Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam vind je een kledingstore van G Star. Deze winkels voelen voor mij vertrouwd aan. Enerzijds omdat ik omringd ben door de kleding van het mooiste merk van de wereld, anderzijds omdat ik het personeel inmiddels goed ken en ik gewoon een fijn gevoel heb bij de inrichting enzovoorts van de G Star winkels.

Nieuwe partijen

De webshops op het internet hebben mijn koopgedrag veranderd. Het komt nu steeds vaker voor dat ik online G Star kleding koop. Bijvoorbeeld op www.kleren.com. Op www.kleren.com zijn de tarieven gunstig en is het aanbod aan kleding van G Star behoorlijk. Sinds ik op andere websites heb rondgekeken, zit ik echter met een dilemma.

Andere webadressen

Een webshop als wehkamp.nl heeft namelijk ook veel producten van G Star in de virtuele rekken hangen. Qua prijzen maakt het niet zoveel uit, maar ik denk dat de service bij Wehkamp beter is. Wie heeft er ervaring met het kopen bij zowel www.kleren.com als op de webshop van Wehkamp? Graag hoor ik van jullie (reageer alsjeblieft op deze blog) wat jullie ervaringen zijn.

Linda Bibiche