Koop je eigen sauna badjas

sauna-badjasIn mijn blogs op Bibiche Mode, een website die volledig in het teken staat van mode en kleding, wil ik graag wat handige tips aan mijn lezers geven. Tips die, hoe kan het ook anders, te maken hebben met kleding. Vorige week vertelde ik je al hoe je het best je legging kan wassen. Vandaag ga ik het hebben over een heel ander soort kledingstuk, namelijk de sauna badjas. Aan het einde van deze blog geef ik je de gouden tip rond deze sauna badjas.

Andere badjas

Waarschijnlijk had je nog niet eerder van het begrip sauna badjas gehoord. En om heel eerlijk te zijn: tot een paar dagen geleden had ik er ook nog nooit van gehoord. Het was dat ik door mijn vriend uitgenodigd werd voor een saunadagje (overigens echt een aanrader om te doen met je partner), anders had ik het ook nooit geweten. Maar een sauna badjas is echt een ander type badjas dan de badjas die veel mannen in de ochtend aan het ontbijt dragen. Deze badjas is allereerst meer absorberend. Logisch, want in een sauna is het natuurlijk vochtiger dan aan de ontbijttafel. Daarnaast kenmerken de badjassen in de sauna zich door de kleur: alle badjassen in de sauna waar ik waren, waren in het wit.

Mijn gouden tip

Dan nu mijn gouden tip: ben je van plan om op (korte of middellange) termijn een sauna te bezoeken? Koop dan van tevoren zelf een sauna badjas. Dat bespaart je allereerst een kleine huursom. Daarnaast is het altijd fijner om in je eigen kleding rond te lopen. Ook in je eigen sauna badjas.

Linda Bibiche