Onder de loep gelegd: www.gipsyibiza.nl

Alle onderwerpen die ook maar iets met mode te maken hebben, worden door ons besproken. Het bespreken van de laatste modetrends is niet alleen de grootste kracht van Bibiche Mode, het draait er ook volledig om op onze websites. Wekelijks leggen we bijvoorbeeld verschillende webshops op het gebied van mode langs de meetlat. Of we kijken naar de laatste trends die we op straat tegenkomen. Vandaag kijken we naar de website van Gipsy Ibiza. Want dat de mode die we op Ibiza zien populair is, is zo klaar als een klontje.

Het bestaansrecht van Gipsy Ibiza

Het bestaansrecht van onze website heb ik in de introductie van deze blog al even voorbij laten komen. Als we gaan kijken naar het doel van de website Gipsy Ibiza, zien we een soortgelijk bestaansrecht. De website van Gipsy Ibiza is namelijk volledig gefocust op de mode uit Ibiza. Op www.gipsyibiza.nl vind je eigenlijk alle kleding die geassocieerd wordt met de zogenoemde Ibiza mode.

Hoe worden de producten aangeboden?

Als we kijken naar het aanprijzen op de website, valt me iets in positieve zin op. De producten schieten namelijk (figuurlijk gesproken) naar voren, waardoor je sneller geneigd bent om een artikel aan te klikken. Het gevolg is dan natuurlijk dat je ook sneller geneigd bent om een artikel aan te schaffen. Het voordeel van de artikelen die onder de Gipsy Mode uit Ibiza vallen, is dat ze vaak enorm kleurrijk zijn. Hierdoor springen de artikelen eigenlijk dubbel in het oog.

Hoe werkt het afrekenproces?

Belangrijk voor een webshop is dat het eenvoudig is om de producten af te rekenen. Of het nu gaat om potloden, spaarpotten of kledingartikelen. Wij kijken natuurlijk naar die laatste categorie op de website van Gipsy Ibiza. Als je je winkelwagen op een bepaald moment gevuld hebt en je bent al in het bezit van een eigen profiel, werkt het afrekenen eigenlijk zeer voorspoedig. Je hebt maar een aantal stappen nodig om je bestelling af te ronden. De website belooft vervolgens dat de artikelen binnen een aantal werkdagen in huis zijn.  Bij mij was dat inderdaad het geval, maar ik heb natuurlijk maar één artikel besteld.

Linda Bibiche