Verschillende Modewinkels

In Nederland heb je verschillende populaire mode winkels. Omdat het soms moeilijk is om te bepalen waar je moet gaan shoppen zetten wij de voor -en nadelen van de grootste modeketens voor jou op een rijtje.

H&M.nl

H&M heeft een ruim assortiment aan mannen, vrouwen en kinderkleding. Dit is allemaal makkelijk online te bestellen en je mag het gratis  terugsturen. Alle kleding die in de winkel te koop is en zelfs meer is te vinden op deze webshop. Op de webshop zijn soms ook mooie aanbiedingen en de laatste trends komen hierop. H&M is een betaalbaar merk. 

Nelly.com

Nelly.com is een website die allerlei merken verkoop. De prijzen varieëren heel erg. Een shirtje kan 5 euro kosten maar ook 250 euro. Zij hebben hele goedkope en dure merken in het assortiment. Nelly.com heeft hele stijlvole kleding en richt zich echt op jongeren. Op hun webshop zijn ook schoenen, sieraden en tassen te koop. Een totaalplaatje dus! 

Fashionchick.nl

Fashionchick.nl is hetzelfde idee als Nelly.com hier verkopen ze ook verschillende merken en kun je makkelijk doorklikken naar de site waar het oorspronkelijk vandaan komt. Het is een Nederlandse website en hebben artikelen van kleding tot make-up. 

Wehkamp.nl

Wehkamp.nl is een van de beste Nederlandse webshop. Ze hebben niet heel erg trendy kleding maar wel kleding van een goede kwaliteit. Je kunt deze kleding ook gratis terugsturen als het niet past. Dit zijn goede voorwaarden voor een kleding webshop! Bij Wehkamp weet je bijna zeker dat je bestelling goed verloopt. 

Zara.nl

Zara is een grote kledingketen en hebben dus ook een ruim assortiment aan kleding. Je kunt hier geurtjes kopen en de kleding die in de winkel zelf hangt. Het gaat erg gemakkelijk en je hebt het erg snel in huis. Op de site lijkt het assortiment wel altijd kleiner dan in de winkel. Maar alsnog is het een topservice! Zara heeft tegenwoordig ook een app waarmee je kleren kan bestellen.