Voor de echte gabber

De macht van kleding

Kleding is iets dat veel over de drager kan zeggen. Het is het eerste dat mensen zien als ze met je in aanraking komen. Het is het beeld dat je bij mensen achterlaat. Daarom is het belangrijk dat de kleding die je draagt precies laat zien wie je bent. Al in de eerste nederzettingen vonden mensen het belangrijk zich op een bepaalde manier te kleden, of zich te onderscheiden van de rest met bijvoorbeeld een bijzonder sieraad. En dat is nooit veranderd. Verschillende groepen mensen of afzonderlijke mensen dragen verschillende kledingsoorten. Misschien ben jij wel iemand die de trends volgt, of juist iemand die een eigenzinnige stijl heeft. Misschien hou je van punk, of ben je meer van de hardcore. In dit laatste geval ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in 100 procent hardcore.

Kies je gabberlook

www.100procenthardcore.nl  is een hardcore webshop die alle hardcore kleding heeft die je zoekt. En dit voor een gunstig prijsje. Zo vind je hier jassen, truien, broeken, shirts en polo’s, sportkleding, petten, mutsen en allerlei authentieke accessoires. Zo kan je op jouw manier een statement maken. Kan je jezelf een ware gabber noemen, dan zal je absoluut items vinden die perfect bij je passen. Je kunt de verschillende bijzondere kledingstukken met elkaar combineren om je eigen gabberlook bij elkaar te shoppen, of je kunt meteen gaan voor een trainingspak.

100 procent klantvriendelijk

De service van 100 procent hardcore is ideaal. Binnen een wip heb je de gehele bestelling zo thuisbezorgd. Wanneer je bestelling meer dan vijftig euro heeft gekost, betaal je helemaal geen verzendkosten. Verder kan je ook nog eens achteraf pas betalen. Er is altijd een reeks artikelen in de sale, waardoor je voor een te hoge prijs niet bang hoeft te zijn. De collectie wordt vrij frequent aangevuld. Bij ‘nieuw binnen’ zie je precies welke artikelen pas sinds kort aangeboden worden.

Linda Bibiche